Prince Bouw- & Interieurwerken

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Over Prince Bouw- & Interieurwerken

Prince Bouw- & Interieurwerken

Een huis moet bij je passen. Het liefst tot op de millimeter nauwkeurig. Bij Prince Bouw- & Interieurwerken willen we er graag voor zorgen dat je huis nóg beter op je wensen aansluit dan dat het al deed. Of die verbeteringen nu aan de buiten- of binnenkant uitgevoerd moeten worden maakt ons niet uit. Voor ons telt maar één ding: het laten uitkomen van jouw woonwensen. 

Wat doen we?

Van een passende kast tot een complete inrichting en van een perfect geschaafde deur tot een rigoureuze verbouwing…het team van Prince Bouw- & Interieurwerken zet z’n kennis en ervaring in bij ieder project.

Prince Bouw- & Interieurwerken is gevestigd in Schijndel, maar werkt door heel Nederland. Ons team bestaat uit doorpakkers, planners, vakmensen en adviseurs. Met flink wat ervaring op zak en altijd een creatieve oplossing op jouw woonvraag zijn we in ieder geval veel meer dan een gewoon bouwbedrijf of een gewone interieurbouwer. 

Bouwkundige kennis gecombineerd met praktijkervaring

Onze unieke denkwijze is ontstaan door een combinatie van een bouwkundige kennis en jarenlange ervaring in de praktijk. Zo kunnen we projecten van ieder formaat aan. Een kleine opdracht pakken we graag op, maar ook grote projecten kunnen we moeiteloos aan.

Prince Bouw- & Interieurwerken begon in 2014. Sietze Prince had op dat moment jarenlange ervaring opgebouwd bij Heijmans Timmerwerken én een bouwkundige HBO diploma op zak. Inmiddels is Prince Bouw- & Interieurwerken uitgegroeid tot een bedrijf waar verschillende vakmannen ’s ochtends fluitend beginnen en het werk pas weer loslaten als het klaar is.